Veze i Sex dating

Objavljeno 08.06.2013. | A. O.

Da li djevojke vole da im muškarci prilaze?

Naravno! Otkuda onda ideja da djevojke ne vole udvaranje? To je mit, doduše, ponajviše propagiran od strane samih žena.

Zašto je to tako? Pa, uglavnom takva razmišljanja dolaze zbog ‘nastupa’ muškaraca u klubovima i kafićima. Djevojkama tada prilaze pijani momci i/ili oni koji su očite mlakonje (u nedostatku bolje riječi) – nesigurni, oborenog pogleda, snuždeni, pogrbljenih ramena, s rukama u džepovima, kojima na ‘licu piše’ i čiji govor tijela kaže: ”Molim te, zapazi me.” To je djevojkama, naravno, iritantno.

Samo se sjetite srednjovjekovnih priča ili bajki u kojima se momci udvaraju djevojkama. Ili pomislite na sevdalinke i ašikovanja koja su opisana u njima. Sve je to jedan lijep i dugotrajan proces udvaranja i zavođenja u kojem i djevojke i momci uživaju. Tako je i dan danas.

Djevojke vole udvaranje i zavođenje. Djevojke vole sex (možda više od muškaraca). To su činjenice koje su na pogrešan način prenesene i protumačene, pa su djevojke u očima stidljivih muškaraca ‘strašna bića’ koja jedva čekaju da ih ‘spuste na zemlju’ prvom prilikom. Ideja o tome da dosađujete djevojci svojim prilaskom jednostavno nije tačna. Tačno je da joj smeta ako muškarac čitav taj proces provodi na potpuno pogrešan način. Ali, to je tema za neku drugu priliku.

Izvor: LoveSystems

Tags: , , , ,Back to Top ↑
  • Newsletter

    Prijavite se na naš besplatni newsletter i osigurajte se da ne propustite najzanimljivije i najčitanije članke

  • Facebook Fanovi